Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Εφθασε το Chalk Paint από την Polyvine





Chalk Paint Maker Χρώμα Κιμωλίας Polyvine
Το Chalk Paint Maker της Polyvine είναι ένα πρωτοποριακό και εύχρηστο προϊόν που αναμειγνύεται με οποιοδήποτε ματ χρώμα μετατρέποντάς το σε Chalk Paint για υπέροχο διακοσμητικό αποτέλεσμα.
  • Χαρίζει βελούδινα λείο φινίρισμα
  • Εφαρμόζεται πάνω από οποιαδήποτε επιφάνεια παλιά, βαμμένη ή βερνικωμένη
  • Έχει άριστη καλυπτικότητα από το πρώτο πέρασμα
  • Δεν χρειάζεται προεργασία της επιφάνειας 
  • Δυνατότητα δημιουργίας απεριόριστων αποχρώσεων
Με το Chalk Paint Maker μπορούμε να ανακαινίσουμε και να διακοσμήσουμε τα παλιά μας έπιπλα σε στυλ vintage, shabby chic, διχρωμίες και να συνδυάσουμε με άλλες τεχνικές διακόσμησης - decoupage, crackle, stencils κλπ.

Χαρακτηριστικά
Αναμείξτε το Chalk Paint Maker με οποιοδήποτε ματ χρώμα νερού σε αναλογία 1 προς 2. Το χρώμα διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του - απόχρωση, χρόνος στεγνώματος κλπ - ενώ παράλληλα αποκτά τις ιδιότητες του chalk paint για υπέροχες χρωματικές δημιουργίες. 
Εφαρμόστε 1 ή 2 στρώσεις στην επιφάνεια και αφού στεγνώσει καλά, τρίψτε τοπικά ώστε να δώσετε ένα παλαιωμένο look. Για εφφέ διχρωμίας, φτιάξτε διαφορετική αποχρώση για κάθε στρώση.
Αφού ολοκληρώσετε την διακόσμηση, μπορείτε να προστατεύσετε την επιφάνεια με κατάλληλο προστατευτικό βερνίκι νερού της Polyvine - Wax Finish για βελούδινο φινίρισμα με όψη κεριού, ή Decorator's Varnish σε Γυαλιστερό, Σάτιν ή Dead Flat Matt.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου