Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Ξύλινες μεταμορφώσεις με το Χρώμα Απομίμησης Ξύλου Efecto Madera

Το Χρώμα Απομίμησης Ξύλου Efecto Madera είναι ένα μοναδικό προϊόν της TITAN  που κατασκευάστηκε για να χαρίζει εμφάνιση ξύλου και αίσθηση κομψότητας και οικειότητας σε κάθε χώρο. Το Efecto Madera μεταμορφώνει κάθε είδους επιφάνεια – σε εξωτερικό και εσωτερικό χώρο – σε ξύλινη προσδίδοντας ταυτόχρονα αντοχή υψηλών προδιαγραφών σε μή- ξύλινες επιφάνειες.

Και όλα αυτά, με ένα μόνο προϊόν που εφαρμόζεται εξαιρετικά απλά, χωρίς να απαιτεί πολύπλοκες διαδικασίες βαφής, όπως ένα απλό βερνικόχρωμα.
titan_efecto_madera
Μίνιμαλ κουζίνα βαμμένη με Efecto Madera σε απόχρωση ξύλου Embero
(κωδ. 2807)
Tο ποιο σημαντικό είναι πως το Χρώμα Απομίμησης Ξύλου Efecto Madera σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις εσύ την απόχρωση φυσικού ξύλου που σου αρέσει καλύτερα ή που ταιριάζει περισσότερο με τον χώρο σου. Οχτώ όμορφες αποχρώσεις  είναι στη διάθεσή σου:
Titan_efecto_madera
Αποχρώσεις απομίμησης φυσικού ξύλου Efecto Madera
Με την βοήθεια του Efecto Madera, μεταμορφώνουμε μεταλλικές ντουλάπες, συρταριέρες, κουπαστές, καρέκλες σε ξύλινα έπιπλα. Ή ακόμα και τις λευκές συσκευές της κουζίνας, το air condition, κλπ. Είναι μια καλή λύση ως βαφή για τα κουφώματα, βαφή για σιδερένια κάγκελα του κήπου, για να έχουμε όμορφη εμφάνιση ξύλου σε ανθεκτικό φινίρισμα χωρίς τις υψηλές απαιτήσεις συντήρησης.
Παράλληλα, με το Χρώμα Απομίμησης Ξύλου Efecto Madera μπορούμε να βάψουμε και ξύλινες επιφάνειες που θέλουμε να τονίσουμε την ξύλινη εμφάνιση, να της αλλάξουμε απόχρωση ή να εξασφαλίσουμε μεγαλύτερη αντοχή.

Το Χρώμα Απομίμησης Ξύλου Efecto Madera δεν χρειάζεται ούτε ειδικά εργαλεία ούτε άλλα ειδικά προϊόντα ή δεξιοτεχνία για να το εφαρμόσουμε. Απλά προετοιμάζουμε την επιφάνεια με κατάλληλο υπόστρωμα – όπως σε οποιαδήποτε εργασία βαφής – και μετά το εφαρμόζουμε με ένα πινέλο, 1 ή 2 στρώσεις αρκούν για ένα άριστο αποτέλεσμα.

Δείτε στο βίντεο εφαρμογής της Titan πόσο απλό είναι: Ντουλάπια κουζίνας βαμμένα με Απομίμηση Ξύλου απόχρωση Nogal (κωδ. 2803) και συνδυασμένα με μαύρο Χρώμα Πινάκων PIZZARAS TITAN 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου