Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ISOMAT!!!!

Κεντρική φιλοσοφία της ISOMAT αποτελεί η προσφορά προιόντων ανώτατης ποιότητας αλλά και η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών με στόχο πάντα την ολική ικανοποίηση των πελατών της. 
Για το λόγο αυτό η εταιρία διαθέτει εργαστήρια Έρευνας και Ανάπτυξης , εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, για την ανάπτυξη καινοτόμων προιόντων καθώς και εργαστήρια Ποιοτικού Ελέγχου έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ανώτερη ποιότητα των παραγώμενων προιόντων πριν αυτά καταλήξουν στην αγορά. 

Όσον αφορά το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και τη διάθεση των προϊόντων της, η ISOMAT είναι πιστοποιημένη και εφαρμόζει το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001. 
Επίσης, όλα τα προϊόντα της ISOMAT φέρουν τη σήμανση CE, όταν αυτό προβλέπεται από τα σχετικά εναρμονισμένα ευρωπαϊκά πρότυπα. Η σήμανση CE δηλώνει τη συμμόρφωση των προϊόντων σύμφωνα με τις προδιαγραφές που απαιτούνται, ώστε να μπορούν να διατεθούν στην ευρωπαϊκή αγορά χωρίς περιορισμούς. Ακόμα και στην  περίπτωση όμως που δεν υφίσταται ένα εναρμονισμένο πρότυπο για ένα συγκεκριμένο τύπο προϊόντος, ώστε αυτό να φέρει τη σήμανση CE, η ISOMAT φροντίζει ώστε τα προϊόντα αυτά να συμμορφώνονται με τις προδιαγραφές άλλων διεθνώς καταξιωμένων προτύπων (π.χ. DIN, ASTM, ISO κτλ.).
Όμως αντικείμενο της εταιρίας δεν αποτελεί απλά η παραγωγή και η διάθεση προϊόντων, αλλά και η προσφορά τεχνογνωσίας και η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για τα προβλήματα των σύγχρονων κατασκευών. Για το λόγο αυτό διαθέτει τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης που απαρτίζεται από ένα άριστα εκπαιδευμένο επιτελείο μηχανικών οι οποίοι προσφέρουν υπεύθυνη τεχνική υποστήριξη σε κάθε ενδιαφερόμενο, επαγγελματία ή ιδιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου